TENDENS Social 7. februar

Hjertelig velkommen til årets første TENDENS Social onsdag 7. februar kl 19-21 i Urdihuset. Medlemmer har fri adgang / for ikke medlemmer: 345,-

PROGRAM: Speed Dating. Du møter disse dyktige aktørene:

Kode 18

Vet du hva Kodebutikkene er? De holder til midt i Bergen sentrum og skilter med designprodukter i særklasse. I tillegg har de et knippe designmøbler som du kanskje ikke får andre steder. Gled deg til å møte Kari Anne og Rikke fra Kodebutikkene på Speed Dating.

Kode 8

Sjansen er stor for å finne ditt unike møblement hos Kodebutikkene.

vegan 2

Vegan Pop Up Cafe er Bergens første og eneste veganske Food truck og catering selskap drevet av dyktige Benedikte Koldingsnes. Hennes misjon er å gi store og små et sunt og næringsrikt plantebasert måltid når de er på farten, på festival eller idrettsarrangement og i øvrige sosiale settinger. Dette er vårt bidrag til å ta vare på jorden, forteller Benedikte.

GG Møbel selv

På kort tid har han rukket å etablere seg som en av våre fremste moderne designhåndverkere. Møt George fra GG Møbel på årets første Speed dating.

GG Møbel 6

Håndverk er en tradisjon som heldigvis har fått en ny spennende betydning. Fremtidens produkter vil ha en historie å fortelle.

GG Møbel 7

Folk er mer bevisst kvalitet, materialvalg og verdien av varighet, forteller George, her med et av de største kjøkkenprosjektene så langt.

Lisa RoomDesign 012

Med sin varme personlighet, sine karakteristiske briller og store smil tar hun enhver forsamling med storm, det skrev vår journalist Merete Heggernes i en TENDENS basert artikkel for noen utgaver siden. Hun er høylytt, men langt ifra høyt på strå og har sakte men sikkert etablert seg godt i Bergens interiørbransje. Selv kaller hun seg interiørdesigner og holder en rekke kurs for interiørfrelste sjeler. Det er bare å glede seg til Speed Dating med Lisa, vi bare sier det:)

Husk å melde deg på innen 4. februar til: trude@conseptnord.no

TENDENS | Din lokale interiørguide for Bergen og omegn.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s