KUNST PÅ MESSEN 21.-23. SEPTEMBER

En interiør og designmesse skal inspirere mennesker til å innrede sine hjem. I en innredningsprosess gjør man personlige valg knyttet til møbler, produkter og kunst.

Kunst gir rom for fruktbare debatter, refleksjoner og nyanser, og dytter oss således i spennende retninger.  Å integrere kunst på en messearena er derfor engasjerende. For hvorfor skal ikke kjøp av kunst kunne likestilles med gode designkjøp?

Messen er begeistret over å ha dyktige kompetansemennesker med på laget. Daniela Ramos Arias og Kenneth G. Wikdahl er årets kunstkuratorer for Interiør & designmessen i Grieghallen 21.-23. september.

Daniela 1

Daniela Ramos Arias er kunstner, produsent og kunstkonsulent. Hun har mastergrad i Visual Arts fra Kunsthøgskolen i Bergen. Nå driver hun ART + FOLK som er en relativt nyetablert plattform med mål om å gjøre kunstfeltet mer tilgjengelig for folk. ART + FOLK skal være en ressurs for både kunstfeltet (kunstnere, institusjoner, gallerier, kunstnerdrevne gallerier, atelierfellesskap osv) og for folk som ønsker å komme nærmere kunst.

Kenneth farge gjelder

Kenneth G. Wikdahl har Bachelorgrad i Fine Arts fra Kunsthøgskolen i Bergen, og toårig utdannelse fra Kunstfagskolen i Ålesund.  Han har vært daglig leder i Galleri s.e fra 2005 til 2018 og har kuratert utstillinger både i galleriet i Bergen, men også i New York, Singapore, København og Venezia. Med 13 år som kunsthandler har han et stort internasjonalt nettverk innenfor kunst og kulturinstitusjoner.

Det er all grunn til å forvente en spennende dynamikk mellom lokal, nasjonal og internasjonal kunst, understreker messens leder Trude Vaaga. For oss er det viktig å ha kompetansepersoner med i teamet når kunst skal synligjøres på en kommersiell publikumsarena med tusenvis av besøkende innom. Vi skal øke tilgangen på kunst, men på kunstens premisser, understreker hun.

Hold av dato: 21.-23. september i Bergens storstue, Grieghallen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s